TOPAZ Nummer 10 / 2004
Velkommen
Templaten - En visionær udviklingshistorie
Projekt for kvinder, Menneske-skabelonen, Integrering af alle aldre
Design af klasseværelse, Tilflugts-haven
Farvernes intelligens, WBS, Pentabalance
Musik, Omsorg for døende, Historiefortælling
EASE, Kaleidolight, Aura-bruseren
Fremtidens musik - Fornøjelsens symfoni
Nye musikalske landskaber
Nye skabeloner til nye tider
Well Being Science klinik, workshops, seminar
Personlig Religion som beklædning

TOPAZ-Magazin

Kære læser,

Velkommen til det tiende nummer af Topaz-magasinet

Vi håber, du har haft glæde af de mange artikler, vi har bragt i de tidligere Topaz-numre, artikler, som har beskæftiget sig med en bred vifte af vidt forskellige emner.

I det allerførste nummer, som udkom for nu tre år siden, var der for eksempel rapporter om arbejde i Holland omkring stress-håndtering, om etablering af en have til helbredelse og lindring i England og om et ungdomsprojekt i Danmark, og derudover artikler med nye synsvinkler på bæredygtig udvikling og inden for videnskabens verden. Denne bredde i emnevalget er fortsat i de følgende numre, som tilsammen har belyst en lang række anvendelsesområder af Template-Netværkets arbejde. De er alle forskellige, men fælles for dem er, at de er opstået ud fra Templatens arbejde og research.

Hovedartiklen i denne udgave af Topaz beskæftiger sig med netop dette aspekt - med hvordan disse mange forskellige projekter, researches, aktiviteter og kunstarter alle er vokset ud af Templatens kerneværdier, og den viser, at der ikke er tale om et afsluttet forløb, men om en fortsat udforskning. Vi håber derfor, at du vil finde denne og de andre artikler interessante. Redaktionen er altid ivrig efter at høre dine tanker om artiklerne og om andre emner, du ønsker at drøfte med os.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med magasinet.

Redaktionen

Copyright © 2001-2022 Template Stiftelsen.