TOPAZ Nummer 9 / 2004
Velkommen
Sympati og antipati
Nordamerikanske Template Homestead
Afbalancerede spisevaner
På jagt efter manden
Om ære mellem mænd
En ny forståelse af de to køn
Succes: Et slutresultat eller en livsstil?
LessonsAlive - motivering af børn indefra

TOPAZ-Magazin

Leder

Velkommen til det niende nummer af Topaz-magasinet

I denne vinterudgave af Topaz åbner vi døren op til år 2004 med flere artikler, der kan sætte skub i debatten. Specielt mange af kønsdebattens essentielle spørgsmål bliver sat under luppen.

Artiklen ”På jagt efter manden” undersøger bl.a hvem denne tids mand er og meningen med at være mand set ud fra et utraditionelt og debatskabende perspektiv. Det er absolut spændende læsning for både mænd og kvinder!

Dette nummers filmanmeldelse sætter ligeledes fokus på mænd - nemlig ære mellem mænd. Som noget nyt handler filmanmeldelsen ikke om at anmelde en film, men at fremhæve og uddybe et bestemt aspekt, som ære mellem mænd, fra flere forskellige film. Formålet med en sådan anmeldelse er bl.a at komme med forslag til, hvordan man kan se film på nye måder. En film, man måske har set op til flere gange, kan derved få en helt ny og anderledes vinkel, som om det var første gang man så den.

Men dette Topaz handler heldigvis også om meget mere end mænd. Det handler om forholdet og potentialet, de to køn imellem. Det handler om succes og pionerånden og om at motivere børn indefra. Det sætter spørgsmålstegn ved forholdet mellem sympati og antipati i samfundet, og det kigger nærmere på afbalancerede spisevaner og meget mere. Topaz berører det, der berører folk i en tidsalder med store og hurtige forandringer.

Med venlig hilsen
Redaktionen

Copyright © 2001-2022 Template Stiftelsen.