TOPAZ Nummer 8 / 2003
Velkommen
En musikalsk hyldest
Konkurrencens væsen
Skabelonen i den religiøse arkitekturs geometri
Hjælpende hånd til DAMP-børn
Klovnerier - humorens historie
Mere humor
Film - måder at kigge film på
Nye aktiviteter, workshops m.m
En dag i livets teater

TOPAZ-Magazin

Kære læser, Velkommen til ottende nummer af Topaz magasinet

I denne efterårs-udgave fortsætter vi med at bringe nye og spændende artikler, som handler om nogle af de projekter og undersøgelser, der foregår i det europæiske Template-netværk.

Template-netværket er en sammenslutning af ligesindede folk og organisationer, hvor alle involverede arbejder på en forbedring af verdens fremtid samt at sikre, at de næste generationer har et større og bedre udgangspunkt i livet.

Det er spændende, når en healer, en psykolog og en specialist i dans og bevægelse, arbejder sammen om at løse et bestemt sundhedsmæssigt problem. Et tværfagligt samarbejde fremmer ofte nødvendigheden af at skabe nye platforme, nytænkning og nye måder at gøre tingene på. Det skaber også et mere åbent, inspirerende og kreativt samarbejdsmiljø, hvor nye ideer og initiativer hurtigere opstår.

Nogle af projekterne, som er beskrevet i Topaz, er nye, mens andre har eksisteret i en årrække. Nogle af dem er stadigvæk i deres tidlige udviklingsstadie, mens andre allerede har høstet stor succes indenfor deres fag eller branche. Formålet med Topaz er at repræsentere alle disse projekter, så endnu flere folk kan lade sig inspirere af det nye, men anderledes, tværfaglige forum, som Topaz magasinet er.

Vores håb er at stimulere din nysgerrighed og interesse gennem den bredde og dybde, de mange projekter og forskellige indslag repræsenterer.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med magasinet.

Med venlig hilsen
Redaktionen


Template-netværket

Template-netværket er banebrydende inden for opdagelsen og forståelsen af nye skabeloner på en række områder, såsom uddannelse, kunst, miljø, velvære, farvelære, videnskab og religion. Netværket består af mennesker med forskellig baggrund, nationalitet og trosretning og er åbent for alle over 18 år. Den individuelle stræben efter personlig vækst og udvikling spiller en central rolle i engagementet, og omfatter frigørelsen af hver enkelts unikke talenter og kvaliteter inden for hans eller hendes tilgang til livet, som beskrevet i Topaz.

Copyright © 2001-2022 Template Stiftelsen.