TOPAZ Nummer 5 / 2002
Welkom
De ongeziene wereld
De Aura Douche
Laten we wel wezen
Een gesprek over sterven
Het verhaal vertelt
Het Chinese theater
Filmbespreking: Amélie
Grote vrouwen, toen en nu
Template Stichting Nederland
Een kleurenwijzer voor zelfkennis

TOPAZ

Welkom bij het vijfde nummer van Topaz!

Topaz is het tijdschrift van het Europese Template netwerk. Bij het samenstellen van een nummer komt de internationale redactie bij elkaar om stukken bij elkaar te leggen in een kleurrijk mozaïek dat de huidige werkzaamheden en ideeën van het netwerk weergeeft.

We zijn elke keer opnieuw geraakt door de visie en het geloof achter de diverse projecten. Ook laten zij de uiteenlopende kwaliteiten en talenten van mensen zien op allerlei verschillende terreinen en hoe deze in samenwerkingsverband nog krachtiger en effectiever worden.

In dit nummer van Topaz kunt u lezen over de ongeziene wereld van oorzaken, over de magie van verhalen en u wordt meegenomen in de verstilde sfeer van Chinees theater. Aandacht wordt gegeven aan de moed en daadkracht van vrouwen in het verleden en vrouwen van nu. Er is een aangrijpend gesprek over sterven waardoor dit onderwerp toegankelijker wordt en het verdriet er rondomheen dragelijker. In het kader van gezondheid en welzijn wordt een volledig nieuw concept toegelicht over een aura-douche, die op dit moment wordt getest bij een centrum voor epilepsie.

Ten slotte kunt u uw zelfkennis verdiepen door de kleurentest uit te voeren.

De Topaz blijft verslag doen van toekomstgerichte virtuositeit, ideeënrijkdom en daadkracht. Graag ontvangen we uw reacties op wat er in de Topaz geschreven wordt.

De redactie.
Copyright © 2001-2022 Template Stichting, alle rechten voorbehouden.