TOPAZ Nummer 5 / 2002
Velkommen
De usete verdener
Aura-bruseren
Opnå større velvære
Tæt på døden
Et pust af liv
Kinesisk Teater
Filmanmeldelse: Amélie
Hvorfor studere betydningsfulde kvinder?
Spektrum Workshops
Hvilken farve er du mest? - et værktøj til selvevaluering

TOPAZ-Magazin

Velkommen til den femte udgave af Topaz magasinet

Endnu engang forsøger vi trofast at repræsentere projekter og aktiviteter fra hele det europæiske Template-Netværk. Denne gang er der bl.a. artikler om hjælp og vejledning til døende og deres familier, om historiefortæller-netværket, de usete verdener og om en ny teknologi, der bliver testet i et center for epilepsi og meget mere.
Alle disse projekter er opstået ud fra en fælles motivation til at finde en ny platform eller nye måder at tænke om vigtige områder, som vedrører os alle, og derved prøve på en praktisk måde at anvende dem, så at de kan forbedre livskvaliteten for andre.

Nogle projekter har været i gang i flere år, andre er lige begyndt, men fælles for dem alle holder de et stort potentiale i sig om at kune være med til at forme og have en indflydelse på forskellige aspekter af livet for fremtiden.

Vi værdsætter i høj grad de læserbreve, vi modtager, både om selve magasinet og om de forskellige artikler, der er skrevet. Som et redaktionsteam ved vi, at ord kun delvist kan repræsentere de visioner, det arbejde og den overbevisning, som ligger bag mange af disse projekter, og vi bestæber os på at kunne give dem så meget berettigelse, som vi overhovedet kan. Dine foreslag og opbakning er derfor altid velkomne til at hjælpe os med at gøre Topaz bedre og mere interessant at læse. Dine bidrag og ideer til andre projekter, som kan blive inkluderet i fremtidige udgaver af Topaz, er ligeledes også meget velkomne, så tøv endelig ikke med at tage kontakt med os.

Tak for din fortsatte støtte af Topaz.

Redaktionen

Copyright © 2001-2022 Template Stiftelsen.