TOPAZ Nummer 4 / 2002
Welkom
Een introductie van Feminenza
The Message of Water
Filmbespreking: A Beautiful Mind
De menselijke template
Raadsels en hersenkrakers
Opvoeden en leren kan beter
Muziek door de tijd heen
Psychologie - Vanuit een Template perspectief
Verzorgingshuis-project
Nadere kennismaking met de Template Stichting
Effectieve kleuren

TOPAZ

Welkom bij het vierde nummer van de Topaz!

Iedere nieuwe onderneming levert een uitdaging op. Het begint met een visie vol hoop en geloof. Zoals de droom van de man in de film ‘Field of Dreams’ die op een dag ingefluisterd krijgt een baseballveld te bouwen. ‘If you build it it will come’, - als je het bouwt, zal het komen - zijn de raadselachtige woorden die zijn opdracht vergezellen. Geloof, daadkracht en passie zijn de ‘brandstof’ waarmee hij deze opgave voltooit.

Het tijdschrift Topaz doet verslag van diverse initiatieven die ooit zijn begonnen met de droom of de visie van één of meerdere mensen. Inmiddels zijn deze uitgewerkt in praktische stappen om langzamerhand gerealiseerd te worden.

Dit vierde nummer bevat artikelen die onder andere gaan over een internationaal vrouwennetwerk, Feminenza, psychologie vanuit een Template perspectief tot werk dat binnen een Nederlands verzorgingshuis aan de gang is. Topaz heeft vanaf nu twee nationale pagina's waarin u nader kennis kunt maken met de Template Stichting Nederland.

‘Als je het bouwt, zal het komen’. En al doende verschijnen nieuwe ingevingen die die allereerste droom verder vormgeven en verdiepen in een steeds groeiend geloof dat er veel meer mogelijk is dan wat er soms voor de hand ligt.

We willen onze dank uitspreken naar de vele medewerkers aan deze Topaz en naar de voortdurende inzet van al diegenen die ons helpen de visie van de Topaz verder gestalte te geven.

Wij wensen u veel plezier met deze nieuwe Topaz.

Het Uitgeversteam

Copyright 2001-2022 Template Stichting, alle rechten voorbehouden.