TOPAZ Nummer 4 / 2002
Velkommen
Feminenza - et nyt internationalt netværk for kvinder
Budskabet fra vand
Filmanmeldelse: Et smukt sind
Menneske-skabelonen
Tænkeboksen
At have med børn at gøre
Musik gennem tiden
Psykologi - fra et Template perspektiv
Et plejehjems projekt
Spektrum Workshops - en unik oplevelse
Farverne påvirker os

TOPAZ-Magazin

Velkommen til fjerde nummer af Topaz magasinet!

Ethvert nyt projekt er en udfordring. Det begynder med en vision, en tro og et håb, og opgaven er, manglende ressourcer til trods, at realisere dette projekt og forsøge at opfylde de betingelser, visionen kræver.

Topaz er opstået af en vision om at repræsentere en bevægelse i vor tid, som vi i redaktionen tror fuldt og fast på, og det er vores agt at gøre det bedste for dette betydningsfulde fænomen - Template-Netværket.

De mest oplyste ledere i menneskehedens historie har været mennesker, som effektivt har været i stand til at skabe en atmosfære af tro og tillid omkring sig, hvor andre kunne blomstre og udtrykke deres sande, naturlige potentiale.

Nu ser vi tilbage på et succesrigt første år i håb om, at vi fortsat kan yde vort til, at geniale tanker kan finde udtryk. Vi tager gerne imod kommentarer og ideer til, hvordan magasinet kan forbedres, nu hvor vi tager fat på andet år.

Dette fjerde nummer indeholder artikler om flere spændende og nyskabende projekter, fra et plejehjem i Holland, det internationale kvinde-netværk, Feminenza, til nye tanker om psykologi. Vi takker Topaz’ forskellige skribenter og de mange, hvis fortsatte arbejde hjælper os med at fremme Topaz’ vision. Vi håber, du fortsat vil abonnere på magasinet og glæde dig over dets indhold.

Redaktionen

Copyright © 2001-2022 Template Stiftelsen.