TOPAZ Nummer 3 / 2002
Velkommen
Introduktion til begrebet 'Template'
Template Foundation Dance Team
Japansk Teater
Et liv i forandringens tidsalder
Filmanmeldelse
Interview med en komponist
Hvordan tackler man usikkerhed i en krisesituation
En støtteerklæring til det amerikanske folk
Ny bog
Nye fremgangsmåder i kræftbehandling
Kunst og design

En ny bog om en verden de fleste ikke ser

En ny bog er på vej til udgivelse, en bog, der har samlet et stort udvalg af vidnesbyrd om eksistensen af en verden, vi for det meste ikke ser. Forfatteren Sander Funneman spinder et væv af mange referencer og nye indsigter, som han har hentet fra videnskabelig research, fra naturens verden og endog fra folklore, og han hævder, at der, sideløbende med den fysiske 'sete' verden, som vi opfatter og lever i, findes en 'uset' verden, som har indflydelse på alt, hvad vi tænker og gør.

Nogle eksempler fra bogen:

  • Hvis vi bevæger os hen over et nylontæppe, kan den elektrostatiske spænding, der opstår mellem tæppet og vores hud nå op på et sted mellem 20.000 og 30.000 volt!
  • I luftrummet omkring os findes et væld af liv. Der er lyden af vore egne stemmer, der er radio-, mobiltelefon- og tv-signaler, der er dufte osv.
  • Vi lytter til musik i radioen, ser tv og taler i mobiltelefon, men vi kan ikke se de lys- og lydbølger, der går gennem luften, og derfor lægger vi heller ikke mærke til, at der gælder love for de usete verdener på samme måde som for de fysiske verdener. Hvad er f.eks. grunden til, at kortbølge-radio går bedre igennem om natten end om dagen?
  • Den tyske biokemiker Fritz-Albert Popp observerede, at celler kommunikerer indbyrdes ved hjælp af lyssignaler. Han registrerede også en forskel i udstrålingen fra syge og raske organismer.
  • Der er en særlig finke-type, hos hvem hunfuglene kun ser efter hanfuglenes ultraviolette udstråling, når de vælger en mage. Når hunfuglene betragtede hannerne gennem et filter, der fjernede ultraviolet lys, viste de overhovedet ingen interesse for hannerne.

Med mange andre levende eksempler løfter forfatteren sløret for en verden, der er både fremmed og velkendt, en verden som nutidens liv har fjernet os fra. Denne bog styrker vor opmærksomhed og giver et indblik i vort slægtskab med de naturlige usete verdener, som gemmer årsagen og oprindelsen til den sete verden.

Den hollandske forfatter Sander Funneman er 42 år med en baggrund som økonom. I de seneste 15 år har han forsket i en række emner med tilknytning til de usete verdener. Når man har læst bogen, sidder man tilbage med en mere virkelig, bevidst og praktisk opmærksomhed over for disse verdener.

Bogen "The Unseen Worlds" er en kvalitetsudgivelse på 60 sider med mange farveillustrationer. Den fås nu på engelsk og
hollandsk og kan bestilles via e-mail: sales@template.nl. Prisen er 12 Euro plus fragt.

Copyright © 2001-2022 Template Stiftelsen.